Consonanza Werkt

Een korte toelichting

Bij Consonanza Werkt vinden wij het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Jezelf mogen zijn, veiligheid en begrip om vanuit daar te onderzoeken wat de hulpvraag is en waar wij bij kunnen ondersteunen.

Als re-integratie- loopbaan en coachbureau kenmerken wij ons door vindingrijkheid, deskundigheid en menselijkheid. Met diverse disciplines in huis kunnen wij snel schakelen en maatwerk leveren. In een huiselijke sfeer vertellen wij graag wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen. Voor zowel opdrachtgevers zoals het UWV en werkgevers, maar ook particulier kun je bij ons terecht voor hulpvragen in het kader van re-integratie, loopbaan, Jobcoaching maar ook burn-out coaching, HSP-coaching en Psychomotorische Therapie (PMT). Daarnaast zijn wij expert op het gebied van verzuimbegeleiding/casemanagement.

Wij werken samen met

Een kleine greep uit onze opdrachtgevers

UWV Center Parcs Albron Asus Tangenborgh Wegro Gemeente Emmen Derkshoes Kwekerij Meewisse Topsupport Van Veenen Versbakker Tuboscope FID uitzendbureau Hunebouw Martini Ziekenhuis Acacia Fleur Animal Lovers Topwork Amac Intermediair Zorggroep Vitez Treant Care WMD Manpower
UWV Center Parcs Albron Asus Tangenborgh Wegro Gemeente Emmen Derkshoes Van Dijk Automaterialen Kwekerij Meewisse Topsupport Van Veenen Versbakker Tuboscope Tuinbeurs FID uitzendbureau Hunebouw Martini Ziekenhuis Acacia Fleur Animal Lovers Topwork Amac Intermediair Zorggroep Vitez Treant Care WMD Manpower

Ervaringen van cliënten

Jaarlijks laten wij een tevredenheidsonderzoek uitvoeren onder onze cliënten. Gemiddeld krijgen wij over 2023 een 9.4 van onze cliënten.

Uit rapport Contenza-quotes:

“Ik nooit had gedacht zover te komen, maar ze is altijd zo positief”

“Ik heb de begeleiding als er prettig ervaren. Ik kon altijd kwijt wat ik kwijt wilde, kon alles zeggen en aangeven. Ook heb ik door de gesprekken en het samen sparren inzichten opgedaan en mij daardoor verder ontwikkeld.”

“Vakmensen die een persoonlijke benadering hanteren”

“Goede adviezen, veel kennis en heel persoonlijk”

“Ik nu precies het werk doe waar ik met plezier heen ga”

“Het re-integratiebedrijf heeft me veel houvast gegeven de afgelopen maanden. Het heeft me doen inzien waarom ik steeds vast liep in mijn werkomgeving. Met handvatten die ik heb gekregen, hoop ik nu beter de regie over mijn leven te kunnen behouden”

“Omdat ze alles uit de kast gehaald hebben om mij te helpen. Ze zijn zeer vriendelijk en weten waar ze het over hebben”