Consonanza Werkt, hoe dan?

Door middel van inzet van professionals, die verstand hebben van hun vakgebied, met een gedegen achtergrond qua opleidingsniveau en ervaring. Professionals die niet bang zijn om verantwoordelijkheid te nemen, die zich in zetten voor de cliënt, kijken naar wat werkelijk nodig is, maar zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen.

Consonanza Werkt

  • Samen

  • Gedreven

  • Professioneel

  • Empathisch

  • Doelgericht

  • Vanuit vertrouwen

Consonanza Werkt, ook voor mij?

Opdrachtgevers als UWV, werkgevers maar ook particuliere klanten kunnen bij ons terecht. Wij hebben veel ervaring in diverse vakgebieden en zijn gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek wordt geïnventariseerd wat er nodig is om in het traject te komen tot een succes. Dit succes kan zijn: volledige terugkeer in een passende functie op de reguliere arbeidsmarkt, maar dit kan bijvoorbeeld ook zijn: weer sociale contacten durven hervatten, of leren grenzen aan te geven op de werkvloer.

Ieder mens is anders en iedereen heeft een andere aanpak nodig. Met onze ruime ervaring weten wij welke instrumenten ingezet moeten worden. Samenwerking met alle partijen vinden wij daarin belangrijk. Het mooiste resultaat is wanneer iemand weer met plezier aan het werk gaat. Dit is voor alle partijen winst. Werk waar men in zijn kracht staat, zijn kennis en vaardigheden in kan zetten en waar rekening gehouden wordt met mogelijk belemmerende factoren of waar deze zelfs wellicht omgebogen worden tot een kans.